Welkom
Wie is wie?
Contact
Naar 'Ski'
Home

cruise vanuit dubai met royal caribbean

Met de slogan « experience an Arabian Adventure » pakt de rederij royal Caribbean International uit met een prachtcruise langsheen het Midden-Oosten.

Kathy ervaarde dit Arabisch avontuur tijdens een studiereis aan boord van het prachtige schip "Brilliance of the Seas".
Tijdens onze wintermaanden (van november tot maart) legt de Brilliance of the Seas een schitterende route af vertrekkende vanuit de wereldstad Dubai, langs Fujairah, Abu Dhabi, en het sprookjesachtige Oman, om dan weer te eindigen in het grootse Dubai.
De oorspronkelijke route wordt vanaf het voorjaar 2011 ietwat aangepast nl. de haven Bahrain wordt geschrapt, en dat betekent een extra dag in Oman.

Dubai en Abu Dhabi

De architectuur in Dubai en Abu Dhabi is gekenmerkt door duizelingwekkend hoge glazen torens. De Burj Dubai of Burj Khalifa is met zijn 828 meter hoogte de hoogste wolkenkrabber ter wereld. In Dubai is tevens ook het enige 7-sterren hotel ter wereld gevestigd : de Burj Al Arab. Het wereldberoemde project 'The Palm' is een gigantisch geheel van artificiële eilanden in de vorm van een palmboom waar het hotel Atlantis gevestigd is. De gigantische 'malls' in Dubai en Abu Dhabi zijn een paradijs voor de shoppers : alle wereldmerken vindt u er terug.
U moet het gezien hebben !

Fujairah

Fujairah is één van de 7 Arabische Emiraten, en in tegenstelling tot Dubai vindt u hier geen grootse shoppingcentra en verkeersdrukte, maar een oase van rust gekenmerkt door weidse woestijn- en maanlandschappen. Een opwindende off-road tocht per 4x4 is hier een absolute aanrader ! Fujairah beschikt eveneens over een mooie kustlijn waar u kan snorkelen of duiken.

Oman

Oman is een sprookjesachtige bestemming met een schat aan geschiedenis en fantastische landschappen met grote contrasten. Woeste kusten, witte stranden, maanlandschappen met groene oases, uitgestrekte woestijn, forten en paleizen, moskeeën en souks, . Gedurende de twee dagen dat het schip aanlegt in Oman krijgt u ruim de tijd om de mystieke sfeer op te snuiven en één of meerdere mooie excursies te maken.

U kan een combinatie van dit alles beleven
vanop één drijvend luxe-resort met alle faciliteiten aan boord.

Royal Caribbean - Brilliance of the seas

Royal Caribbean is 's werelds meest innovatieve rederij, en heeft momenteel 20 schepen in de vaart, waaronder de oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld.
Het schip de Brilliance of the Seas behoort tot de Radiance klasse, en is in de vaart sedert 2002. Met zijn lengte van 283 m, breedte van 32m kunnen zo'n 2500 gasten meevaren. Het aantal bemanningsleden is 859, dus dat is ongeveer 1 bemanningslid voor 3 passagiers ! De rederij staat garant voor uitmuntende service. De schepen zijn heel stijlvol ingericht, en de indeling van de kajuiten is erg praktisch zodat alle ruimte benut wordt. De faciliteiten aan boord zijn eindeloos: binnenzwembad, buitenzwembad, whirlpools, zonnedek, fitness center, wellness center, kapsalon, theater met elke avond prachtige shows, bioscoop, golfsimulator, disco, bibliotheek, casino, rotsklimwand, kunstveilingen, winkeltjes, joggingbaan, sportveld, videospelletjes, diverse bars en restaurants.
Nooit heeft u een massagevoel op het schip omdat er zoveel te doen is op verschillende plaatsen. Cruisen met Royal Caribbean is voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinsten is er animatie en opvang aan boord.
Tijdens de cruise zijn er twee 'formele' avonden. Op die gelegenheden kan u uw mooiste garderobe bovenhalen om een betoverende avond te beleven. Eén van de 'formal nights' is die met de 'captain's drink' waar de kapitein elke gast persoonlijk begroet.
Bent u niet zozeer te vinden voor deze gala-avonden, dan is dit zeker geen verplichting. U kan die avond rustig in het buffetrestaurant gaan dineren in plaats van het hoofdrestaurant.

Kortom: u beleeft uw cruise zoals u dit zelf het liefst heeft !

Tramontana organiseert nu een begeleide cruise naar het Midden-Oosten.
Interesse ? Klik op de poster hieronder om het volledige programma te raadplegen en schrijf in vóór 7 november 2010 om te genieten van de vroegboekkorting !

Klik op de poster om het programma te raadplegen