Welkom
Wie is wie?
Contact
Naar 'Ski'
Home
 

Wie is wie?

Els Desloovere
Zaakvoerder

In 1988 heeft Els Tramontana v.z.w. opgericht met als specialisatie een eigen ski-programma in de Franse Alpen met Nederlandstalige begeleiders en monitoren. Pas in latere instantie, in 1996 is Tramontana bvba opgericht , en zijn we geëvolueerd naar een volwaardig reisbureau en bieden wij ook reizen aan via diverse touroperators.
Els staat hoofdzakelijk in voor de organisatie van onze ski-vakanties. De Franse Alpen kent ze door en door.
Daarnaast heeft Els ook al enkele uitzonderlijke reizen meegemaakt naar Zuid-Afrika, Ethiopië, Chili, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Tunesië, Noorwegen en Turkije.


Sabine Snauwaert
Medewerker ski-vakanties

Sabine staat Els bij in de organisatie en administratieve opvolging van onze skivakanties. Ze neemt ook de begeleiding van één van de ski-gebieden voor haar rekening.
Naast haar uitgebreide ski-ervaring heeft Sabine al volgende landen bezocht: Verenigd Koninkrijk, Egypte, Dominikaanse Republiek, Verenigde Staten, Taiwan, de Canarische Eilanden, Israël, Portugal, Frankrijk, Rhodos, Djerba, Cruise naar de Noorse Fjorden, Oostenrijk en Italië.Greetje Van Gils
Reis-adviseur

Na het behalen van haar bachelor diploma “toerisme” aan het H.T.I. te Brugge werd Greetje in 1981 verantwoordelijk voor BITO/Neckermann Reizen te Waregem.
Een loopbaan van ruim 33 jaar als reisagente en haar persoonlijke reiservaringen zorgen ervoor dat een heel stuk van de reiswereld geen geheimen meer heeft voor Greetje. Deze productkennis gekoppeld aan heel sterke verkoopkwaliteiten zorgen ervoor dat Greetje voor iedere klant de meest geschikte droomvakantie kan uitwerken.
Vanaf april 2015 staat Greetje met de gekende vriendelijkheid ten dienste van de klanten van Tramontana Reizen.

Lut Verschaetse en Frits Desloovere
Mede-oprichters Tramontana

Lut en Frits hebben samen met Els Tramontana gemaakt tot wat het vandaag geworden is. Samen hebben ze al een groot stuk van de wereld afgereisd. Noorwegen (cruise), China, Peru, Costa Rica, Hongarije, Corsica, Roemenie, Bulgarije, Ventie, Athene, Wenen, Slovakije, Kreta, Egypte, Castilla y Leon, Westkust van Amerika, Zuid- Afrika, Mexico, Frankrijk. Dit jaar staan Sagalasos (Turkije) en India (Radjastan) op het programma.Thierry Vermeire
ICT reisbureau - reisfotograaf

Thierry is de echtgenoot van Els en is tevens onze webmaster.
Hij is hoofdzakelijk actief in het reisbureau voor alles wat ICT betreft. Hij is tevens ons creatief talent wanneer een 'opmaak' van belang is. Thierry is, wat reizen betreft, vooral actief in het skiën. Het liefst gaat Thierry met een ervaren berggids buiten de afgebakende skigebieden op verkenning door de diepsneeuw. Maar ook animatie en begeleiding van kinderen gedurende de familiale skivakanties zijn sterke kanten van Thierry. Grote reizen dot hij graag, maar door zijn beroepsverplichtingen heeft hij nog maar een bperkt aantal mooie reizen op z'n actief: Ethiopië, Colombia, Egypte, Jordanië, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal.