Welkom
Wie is wie?
Contact
Naar 'Reizen'
Home

Veelgestelde vragen

Vragen betreffende de facturatie

Wanneer moet ik mijn voorschot betalen, en hoeveel bedraagt dit ?

Het voorschot bedraagt 30% van de totaalprijs van uw totale reissom. Het voorschot moet onmiddellijk bij de inschrijving betaald worden (per overschrijving, cash of via bancontact in ons kantoor). U ontvangt hiervoor geen faktuur. U mag de betaling onmiddellijk uitvoeren. Twijfelt u over het totale bedrag van uw reissom, neem contact met ons op en wij maken de berekening met u.

Wanneer moet het resterend saldo van mijn skivakantie betaald worden ?

Het resterend saldo moet betaald worden ten laatste n maand vr vertrek. Na ontvangst van uw voorschot, en ten laatste een maand vr afreis ontvangt u van ons uw saldo-faktuur. Dit gebeurt meestel per e-mail voor zover wij over uw e-mailadres beschikken. Anders ontvangt u de faktuur per post.


Vragen betreffende het vervoer

Wanneer vertrek de bus en wanneer komt die terug in Waregem ?

De autocar vertrekt op zaterdagavond tussen 19u00 en 21u00, afhankelijk van de bestemming. De terugkeer is voorzien op zondagvoormiddag. Uitz. week 01/01-08/01 : vertrek op zondagavond.

Is Waregem de enige opstapplaats ?

Bij voldoende aanvragen zorgen wij voor één of twee extra opstapplaatsen bvb. Wommelgem of Grimbergen.
Die bussen komen dan ook langs Waregem waar een volledige herschikking gebeurt per ski-gebied.

Waar is de opstapplaats in Waregem gelegen ?

Aan de Carpool parking (naast autosnelweg)bij garage Ghistelinck aan de watertoren te Waregem. Komende van de E17, neem je richting Waregem. Aan eerste lichten, rechtsaf richting watertoren. Bussen staan op de parking van de garage Ghistelinck. Adres : Rooseveltlaan - Waregem

Is het een slaapbus ?

Enkel voor de kids-vrije weken (eind januari & maart) maken wij gebruik van een slaapbus, waarbij de zetels volledig kunnen omgevormd worden tot bedden. Voor alle andere busreizen zijn het comfortabele luxe-autocars met toilet.