Selecteer een pagina

Ons team

Els Desloovere

Els Desloovere

Zaakvoerder

In 1988 heeft Els Tramontana v.z.w. opgericht met als specialisatie een eigen ski-programma in de Franse Alpen . Pas in latere instantie, in 1996, is Tramontana bvba opgericht , en zijn we geëvolueerd naar een volwaardig reisbureau en bieden wij ook reizen aan via diverse touroperators.
Els staat hoofdzakelijk in voor de organisatie van onze ski-vakanties (vooral gericht op gezinnen). De Franse Alpen kent ze door en door.
Daarnaast heeft Els ook al enkele uitzonderlijke reizen meegemaakt naar Zuid-Afrika, Ethiopië, Chili, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Italië, Tunesië, Noorwegen en Turkije.

Sabine Snauwaert

Sabine Snauwaert

Medewerker ski-vakanties

Sabine staat Els bij in de organisatie en administratieve opvolging van onze skivakanties. Zij houdt zich vooral bezig met de reservaties van de appartementen. Ze neemt ook de begeleiding van één van de ski-gebieden voor haar rekening.
Naast haar uitgebreide ski-ervaring heeft Sabine al volgende landen bezocht: Verenigd Koninkrijk, Egypte, Dominicaanse Republiek, Verenigde Staten, Taiwan, de Canarische Eilanden, Israël, Portugal, Frankrijk, Rhodos, Djerba, Cruise naar de Noorse Fjorden, Oostenrijk en Italië.

Greetje Van Gils

Greetje Van Gils

Reis-adviseur

Na het behalen van haar bachelor diploma “toerisme” aan het H.T.I. te Brugge werd Greetje in 1981 verantwoordelijk voor BITO/Neckermann Reizen te Waregem.
Een loopbaan van ruim 36 jaar als reisagente en haar persoonlijke reiservaringen zorgen ervoor dat een heel stuk van de reiswereld geen geheimen meer heeft voor Greetje. Deze productkennis gekoppeld aan heel sterke verkoopkwaliteiten zorgen ervoor dat Greetje voor iedere klant de meest geschikte droomvakantie kan uitwerken.
Sinds april 2015 staat Greetje ten dienste van de klanten van Tramontana Reizen.

Veerle Derie

Veerle Derie

Reis-adviseur

Don't Be Shy. Get In Touch.

If you are interested in working together, send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can!