Welkom

Tramontana is meer dan enkel een organisator van skivakanties. Wij zijn namelijk ook een volwaardig reiskantoor, waar u terecht kunt voor al uw reizen. Greetje en Veerle zullen u helpen uw droomvakantie waar te maken.
Onze belangrijkste troef is ‘service’: Bij ons is iedereen welkom ! Wij streven ernaar om voor elke aanvraag een passend reisprogramma te vinden aan de hand van een persoonlijke service. Wilt u een super-de-luxe-verwen product of bent u eerder op zoek naar een low-budget vakantie, wij zoeken dit graag voor u uit en dit steeds tegen de beste verhouding prijs-kwaliteit. Bovendien betaalt u bij ons nooit dossierkosten. Greetje, met 37 jaar ervaring in verkoop van allerhande reizen, zal u helpen de juiste keuze te maken.
U hoeft ook niet noodzakelijk persoonlijk langs te komen op ons kantoor. Als dit lukt niet voor u, stuur ons gerust een mailtje. Boeken bij Tramontana kan namelijk ook perfect via E-mail, voor zover u ons alle nodige gegevens verstrekt.
Op de pagina Touroperators’ geven wij een overzicht van de reisorganisaties waarmee wij samenwerken.
Wij zullen ook proberen de interessantste aanbiedingen en promo’s te publiceren op onze site. Check dus regelmatig onze ‘aanbiedingen’-pagina en onze ‘promoties’-pagina.
Wij hopen u met onze website maximaal te informeren, maar heeft u verder nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren.