Zomer in de Franse Alpen

Ook in de zomer hebben de Franse Alpen heel wat te bieden! Trek er met je gezin of bubbel coronaproof op uit deze zomer en geniet van de prachtige vergezichten en de frisse berglucht.

 

In de zomer voorzien zowat alle Franse skioorden een grote waaier aan ontspanningsmogelijkheden en excursies voor toeristen. Wandelen, fietsen, mountainbiken, parapente, rafting, … zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Verder worden er ook steeds activiteiten voor de hele familie georganiseerd door de Franse skistations. Liever iets rustiger? Boek een massage in het wellness-centrum, breng een bezoek aan musea of lokale marktjes, … .

 

Waarom de Franse Alpen in de zomer als gezinsvakantie zeker de moeite waard zijn:

 

  • Bruisende activiteiten voor de hele familie, van jong tot oud
  • Frisse berglucht, veel open ruimte en mooie natuur
  • Aangename temperaturen van 24 à 25 graden in de zomer
  • Heel stuk voordeliger dan in de winter én bovendien ook veel voordeliger dan een vakantie aan de Franse kust
  • Ruime keuze aan verblijfsmogelijkheden, van eenvoudige familielogementen tot luxueuze appartementen met wellness-faciliteiten

 

 

 

Accommodaties (hotels, chalets en appartementen): Wij kunnen alle appartementen en chalets die we in de winter aanbieden, ook voor de zomer verkopen. Hieronder een greep van het aanbod, met verwijzing naar de site van de verhuurder. Alle kortingen  die op de site van de verhuurder staan, krijgt u ook bij ons. Bovendien is bij verhuring via Tramontana annuleringsverzekering VAB steeds inbegrepen en vaak kunt u nog genieten van een kleine korting (geen dossierkost).

 

Voor een concrete offerte, bezorg ons volgende info:

 

  • Periode (meestal verhuur zaterdag/zaterdag, soms afwijking mogelijk) en reisduur (1 week/2 weken
  • Aantal personen
  • Eventuele voorkeur bestemming (of bijzondere wensen naar bestemming toe
  • Bijzondere wensen naar verblijf toe

 

CGH

Deluxe viersterrenappartementen van topkwaliteit in een dertigtal Franse bergstations (telkens met wellness en zwembad). Appartementen vanaf 2/4 personen tot 10 personen.

Les Balcons

Viersterrenappartementen, zowel voor kleine gezinnen als grotere groepen (appartementen vanaf 4 pers. tot 16 pers.) in Val Cenis, La Rosière, Belle Plagne en Val Thorens

Odalys

 

Andere

Contacteer ons voor meer info!