Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik mijn voorschot betalen, en hoeveel bedraagt dit ?

Het voorschot bedraagt 30% van de totaalprijs van uw totale reissom. Het voorschot moet onmiddellijk bij de inschrijving betaald worden (per overschrijving, cash of via bancontact in ons kantoor). U ontvangt hiervoor geen faktuur. U mag de betaling onmiddellijk uitvoeren. Twijfelt u over het totale bedrag van uw reissom, neem contact met ons op en wij maken de berekening samen met u.

Wanneer moet het resterend saldo van mijn skivakantie betaald worden ?

Het resterend saldo moet betaald worden ten laatste één maand vóór vertrek. Na ontvangst van uw voorschot, en ten laatste een maand vóór afreis ontvangt u van ons uw saldo-faktuur. Dit gebeurt meestel per e-mail voor zover wij over uw e-mailadres beschikken. Anders ontvangt u de faktuur per post.

Wanneer vertrekt de bus en wanneer komt die terug in Waregem ?

De autocar vertrekt op zaterdagavond tussen 19u00 en 21u00, afhankelijk van de bestemming. De terugkeer is voorzien op zondagvoormiddag.

Is Waregem de enige opstapplaats ?

Bij voldoende aanvragen zorgen wij voor één of twee extra opstapplaatsen bvb. Wommelgem of Grimbergen.
Die bussen komen dan ook naar Waregem waar een volledige herschikking gebeurt per ski-gebied.

Waar is de opstapplaats in Waregem gelegen ?

Aan de Carpool parking (naast autosnelweg) bij garage Ghistelinck aan de watertoren te Waregem. Komende van de E17, neem je richting Waregem. Aan eerste lichten, rechtsaf richting watertoren. Bussen staan op de parking van de garage Ghistelinck. Adres : Rooseveltlaan – Waregem

Is het een slaapbus ?

Enkel voor de kids-vrije week (maart) maken wij gebruik van een slaapbus, waarbij de zetels volledig kunnen omgevormd worden tot bedden. Voor alle andere busreizen zijn het comfortabele luxe-autocars met toilet.