Luxe-appartementen: Les Balcons

Wij bieden in diverse skigebieden luxe appartementen aan gedurende het ganse skiseizoen. 

Wij organiseren Nederlandstalige begeleiding in Val Cenis, La Rosière (tijdens enkele periodes), niet in Val Thorens en Belle Plagne, tenzij u zelf een groep vormt. Voor een prijsofferte op maat: stuur ons een e-mail met periode, bestemming en aantal personen.

De prijzen van de skipassen voor Val Cenis en La Rosière kunt u terugvinden bij onze skigebieden. Buiten onze vakanties kunt u ook skipassen reserveren voor Val Cenis en La Rosière. Gelieve hiervoor contact op te nemen.

Les Balcons de Belle Plagne 4*

La Plagne is een bijzonder mooi en gevarieerd skigebied. In dit skiparadijs liggen tien totaal verschillende dorpjes, die door perfecte pistes en een uitgekiend liftensysteem uitstekend met elkaar zijn verbonden. Weidse sneeuwvelden, grillige rotsmassieven, steile couloirs en vriendelijk glooiende bossen herbergen meer dan 200 km piste. Zo’n 88 liften ontsluiten een gebied, variërend van de 3250 m hoge Bellecôte-gletsjer, tot het op 1250 m in de bossen verscholen dorpje Montchavin. De skimogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden zijn ronduit geweldig te noemen. De residentie Les Balcons bevindt zich in het dorp Belle Plagne. Belle Plagne ligt zeer gunstig in het skigebied van La Plagne. Vanuit het dorp kunt u de cabinelift nemen die rechtstreeks naar Roche de Mio (2700 m) gaat. Een echte aanrader, want van daaruit kunt u een onvergetelijke afdaling maken helemaal tot aan Champagny-en-Vanoise (1250 m)! U kunt kiezen uit een skipas voor het hele skigebied van Paradiski of alleen voor het gebied van La Plagne.

Les Balcons de Val Thorens 4*

Val Thorens, de hoogste wintersportplaats van Europa (op 2300 meter), garandeerd vanaf november tot mei uitstekende sneeuwcondities. Je kan er zelfs skiën tot 3230 meter. Val Thorens is een autovrij dorp, en altijd ben je gelogeerd vlakbij pistes. Hier kan je opteren voor twee soorten skipassen: skipas Val Thorens (ongeveer 140 km pistes van 1800 tot 3230 meter) of de skipas Les 3 Vallées (600 km pistes tussen 1300 en 3300 meter). Les 3 Vallées is het grootste aaneengeschakelde skigebied ter wereld, een droom voor elke fervente skiër. Tot dit gebied behoren, naast Val Thorens, ook de volgende bekende wintersportplaatsen: Les Menuires, Brides-les-Bains, Méribel, La Tania en Courchevel.